Diensten

dienstenLuana Zorgt is een bedrijf dat zich richt op verpleging, verzorging en begeleiding in de zorg. Ook is Luana Zorgt een kleine organisatie die bemiddelt tussen organisatie en zorgverlener op zzp basis.

Luana Zorgt werkt met verschillende disciplines: van helpende tot verpleegkundige.

U kunt zowel als particulier, als zorginstelling terecht bij Luana Zorgt.

Particulier & PGB: Wanneer u een PGB budget heeft of als particulier Luana Zorgt wilt inhuren, kunt u Luana Zorgt inhuren voor de volgende diensten.

Persoonlijke Zorg: ondersteuning van de dagelijkse zorg. Hierbij kunt u denken aan helpen bij het wassen, douchen en/of baden. Hulp bij het aan en/of uitkleden, hulp bij het aan en/of uittrekken van steunkousen.

Verpleging: ondersteuning bij de lichamelijke en verpleegkundige zorg. Hierbij kunt u denken aan het uitzetten, aanreiken en/of toedienen van de medicatie, toedienen van injecties, wondverzorging, stomazorg, katheterzorg en sondevoeding.

Begeleiding: ondersteuning bij de dagelijkse structuur en zinvolle dag invulling. Hierbij kunt u denken aan ondersteuning bij het inrichten van uw huishouden, boodschappen doen, een bezoek aan de huisarts en/of specialist. Maar het kan ook zijn om samen een kop koffie te drinken, een wandeling te maken.

Palliatieve Zorg: zorg en begeleiding in de laatste levensfase van de cliënt. Hierbij is het doel om pijn en lijden te verminderen en steun en ondersteuning te bieden aan de cliënt en zijn/haar naasten.

Respijtzorg: ter ontlasting van de mantelzorger(s). Wordt de zorg voor uw naaste u soms even teveel? Wilt u een beetje tijd voor u zelf? Heeft u een afspraak, maar kan er niemand bij uw naaste blijven? Ook dan kan u Luana Zorgt inschakelen.

Luana Zorgt is werkzaam in diverse werkvelden zoals de thuiszorg & ouderenzorg.

Zorginstellingen

Invullen van diensten, zowel intramuraal, als extramuraal maar ook in een Hospice. Dit kan eenmalig zijn, maar ook voor de duur van een vakantieperiode of voor de duur van meerdere weken.

Welke afdeling kent het tegenwoordig niet? Het personeelstekort. Neem als zorginstelling of als afdeling dan vooral contact met Luana Zorgt om te informeren naar de mogelijkheden en ik kom graag langs voor een kennismaking.

Luana Zorgt speelt adequaat in op zorgvragen/zorgorganisaties en samen gaan we kijken wat bij u past en daar passen we de zorg op aan.